ZO VERLIEP DE VERBOUWING VAN MIJN BADKAMER

5 december 2019 | Bedrijfsnieuws | redactie

Afgelopen winter was het weer de hoogste tijd om iets te doen aan mijn badkamer. Mijn badkamer was al zo’n ruim vijftien jaar hetzelfde en kon wel wat vernieuwing gebruiken. Nadat ik een aantal winkels had bezocht, wist ik precies wat voor soort badkamer ik wilde hebben. Ik wilde graag een nieuwe douche en een nieuwe badtafel. En als er nog ruimte en geld over was voor een bad, zou ik die ook graag in mijn badkamer willen hebben. Echter was een nieuw bad niet mijn hoogste prioriteit, dat was namelijk een nieuwe douche. Bij de verbouwing van je badkamer komen veel dingen bij kijken. Met veel van die dingen hou je van tevoren amper tot geen rekening mee. Zo ben ik ook wel voor een verrassing komen te staan wat betreft de afvoer van mijn douche. Hieronder zal ik verder vertellen hoe de verbouwing verliep.

MAKKELIJKER GEZEGD DAN GEDAAN

De verbouwing van mijn badkamer ging veel moeizamer dan dat ik van tevoren had gedacht. Ik ben best wel handig wat betreft het klussen aan huis. Maar ik had nog nooit een badkamer verbouwd. Het betegelen van mijn badkamer ging me nog vrij goed af. Dat heeft me totaal een middagje werken gekost. Maar ik had enorm veel moeite bij het plaatsen van de douche en van de nieuwe badtafel. Dat heeft me veel meer tijd gekost. Ik heb uiteindelijk een goede vriend van me ingeschakeld die mij daarmee kon helpen. Met zijn hulp heb ik relatief snel de nieuwe wastafel kunnen plaatsen. Daarna had ik besloten om geen bad meer te plaatsen. Daar was te weinig ruimte en geld voor. Het verstandigste was om alleen een douche te plaatsen.

DE DOUCHE WAS HET BELANGRIJKSTE

Eerlijk gezegd wist ik van tevoren al dat een bad eigenlijk geen optie zou zijn. Daar was simpelweg gewoon niet genoeg ruimte en geld voor. Een mooie en goede douche was voor mij veruit het belangrijkste. Onder de douche kan ik heerlijk ontspannen. Daarom wilde ik een grote douchekop waar veel water uit kan komen. Echter moet je bij een douche niet alleen kijken naar de watertoevoer maar juist ook naar de waterafvoer. Ik heb ervoor gekozen om een douchegoot te plaatsen. De douchegoot is van roestvrijstaal. Hij ziet er mooi uit en gaat een geruime tijd mee. De verbouwing van mijn badkamer is erg geslaagd en ik ben al met al erg tevreden over het resultaat.