Desastreuze gebeurtenis met een goed einde

5 december 2019 | Bedrijfsnieuws | redactie

Er zijn een aantal dingen die een blogger kunnen overkomen waar je echt niet op zit te wachten. Ik heb het dan niet over zakelijke aspecten zoals het dalen van het aantal volgers of een slechte vindbaarheid in de zoekmachines. Nee, ik bedoel de dingen die je eigenlijk jezelf (per ongeluk) aandoet. Gebeurtenissen die totaal niet handig zijn en alleen maar lastige situaties creëren. Denk bijvoorbeeld aan het stukgaan van je laptop, gehackt worden of zonder internet zitten terwijl je net iets wilde plaatsen. Zo’n desastreuze gebeurtenis overkwam mij ook onderlaatst: mijn iPhone lag aan diggelen.

Blogger en haar mobiel

Je zou het misschien niet verwachten, maar even geen mobiel hebben is als blogger helemaal niet handig. Zo ben je niet goed bereikbaar meer. Wanneer je een leuke post hebt geschreven op een social media kanaal, kan je niet snel reageren op de inkomende comments. Daarvoor moet je eerst je laptop openen en naar het social media platform gaan voordat je kunt reageren. Je verliest dus leuke contactmomenten met je lezers. Wanneer je een blogger bent met een groot publiek, dan word je ook wel een influencer genoemd. Wie heeft er ooit een influencer gezien zonder zijn mobiel? Precies, niemand!

Dé oplossing voor de situatie

Zoals je misschien al weet of verwacht, ben ik niet echt goed met deze situaties. Ik paniek en weet vervolgens niet wat ik moet doen. Gelukkig wist mijn vriend het hoofd koel te houden. Hij stelde voor dat ik met mijn mobiel naar de iPhone reparatie ging. Als ik “desastreus” gebruik, bedoel ik dat enigszins lichtelijk overdreven (volgens mijn vriend dan). Ik vond het echt een ramp dat mijn mobiel aan diggelen lag. De nuchtere stem van mijn vriend concludeerde echter dat het vooral het scherm was. Mijn iPhone was namelijk wel stuk, maar vooral het scherm was gebroken. De software was verder nog intact. Daarom kon de iPhone reparatie dienst wel helpen. Dus dé oplossing voor deze desastreuze gebeurtenis was gevonden!

Weer aan de slag met leuke dingen

Ik bleef sceptisch over de mogelijkheden om mijn iPhone te repareren. Bij aankomst legde ik het verhaal uit en de werknemer stelde me gerust. Een iPhone reparatie was weldegelijk een optie. Nog beter zelfs: binnen een mum van tijd konden ze mijn mobiel fiksen. Mijn vriend en ik besloten even rond het centrum te lopen. Toen we de winkel weer binnen liepen, lag mijn mobiel al op mij te wachten! Aan het einde van de dag kon ik weer aan de slag met allerlei leuke dingen. Dus overkomt jou dezelfde desastreuze gebeurtenis? Dan kan ik echt iPhone reparatie aanraden.