De beste relatiegeschenken voor de beurs

17 januari 2020 | Bedrijfsnieuws | redactie

Ook de beursperiodes van dit jaar komen er weer aan. Sta je nooit op een beurs, dan is dit misschien wel het overwegen waard. Een beurs geeft je de kans om jouw product of dienst te demonstreren en om bekender te worden in de branche. Ze dragen dus bij aan je groei, als je het juist doet! Giveaways versterken je verhaal op een beurs en zorgen ervoor dat je onthouden wordt. Maar dan moet je natuurlijk wel de juiste inzetten. Het belangrijkste is dat je iets weggeeft wat mensen ook echt gebruiken. Op de beurs zelf en later op kantoor. Wat voor relatiegeschenken zijn dat?

Dat schrijven we op!

Je kunt voor elke bezoeker van je stand een notitieboekje bedrukken. Dat is altijd een handig product, al helemaal wanneer er ook lezingen plaatsvinden. En daar hoort natuurlijk ook een pen bij. Je kunt eenvoudig notitieboekjes met jouw logo erop in grotere aantallen regelen. Sommige zijn inclusief pen, maar de meeste niet. Voor pennen geldt hetzelfde: je bestelt ze eenvoudig en snel in grotere aantallen. Wist je overigens dat pennen nog altijd de meest ingezette giveaways zijn? Dat komt doordat ze gewoon zo nuttig zijn. Een pen bij de hand hebben is altijd wel nodig. Pennen en notitieboekjes zijn voorbeelden van producten die op de beurs handig zijn, maar ook op kantoor.

The key to success

Wat niet zozeer op kantoor nuttig is, maar wel op de beurs zelf, zijn keycords. Je kunt bijdragen aan de organisatie van de beurs en keycords bedrukken. Die kunnen aan alle beursbezoekers worden uitgedeeld. Zo geef jij je naam niet alleen aan bezoekers van jouw stand, maar aan iedereen! Keycords zijn handig om een naambadge, toegangskaart of ander belangrijk document bij je te houden. En natuurlijk ook, zoals het woord al zegt, voor je sleutels. Toch worden ze in werkelijkheid meer voor dat eerste gebruikt, dan echt voor sleutels. Als het maar gebruikt wordt! Een bruikbaar product is écht effectief en het investeren meer dan waard.